.
Umiemiemie
My best day i guess :)
Wednesday • 22:35 • 0 comments


Hai, okay this is my first post untuk tahun 2017 setelah hampir 3 tahun tinggalkan dunia blog ni hehe. A lot of things happened, yang manis yang pahit semua kita kena telan dan hadap sendiri ofc. Seperti biasa I want to start my entry/post this year dengan something yang best. The best ever happened in my life! Nak juga post ni sebagai kenangan. Macam wow sangat kan padahal tak sangat pun hahaha


Taraaa ...






So, inilah keputusan stpmku yang tidak poplat hahaha. Kiranya kat sekolah cuma top 3 ja (ish kenapa takleh letak emoji so awkward okay). I dapat 3.92 meh huhu not bad la, Alhamdulillah bersyukur sangat even bukanlah rajin mana pun, spm pun kureng sebab dapat dua A sahaje.


Tips ? Kunci dia satu je rajin and buat semua homework cikgu bagi, make sure buat sendiri okay takleh copy paste yang orang. Sikit sikit tu kira halal lah hehe. Study ? Malam exam or sehari sebelum exam barulah nak kalut buka buku dan baca teruk teruk. Harap jangan tiru tindakan ini hahaha.  Tak sesuai untuk certain orang nah.


          So as conclusion hari ambik result macam biasa semua happy semua dapat result yang baik dan cemerlang, Alhamdulillah (sampaikan Pran, one of my classmate belanja satu kelas kepci lepas ambil result. Thankyou hehe). Setahun setengah dengan rakan-rakan KPUS 2 dan mreka yang lain adalah moment yang paling manis dan tak boleh lupa okay ewahhh.



Buat kawan kawan saya, Congrats ! Anda semua dah lakukan yang terbaik. Im so happy for us. Kita semua dah cipta sejarah untuk stpm kalini. Semoga semua dapat universiti dan kos yang diinginkan serta berjaya di dunia dan akhirat, in sha Allah.


           Untuk mereka yang ada ketika susah dan senang saya, awak tahu awak sentiasa dalam hati dan doa saya. Thanks for everything, ILY !





       



Hi, Im Umie. There is nothing special here just about me and me :D

Always smile more than you cry, always give more than you take, and always love more than you hate :)

Diary About


My cbox will appear if u open my old post. Do leave your footprints so i can visit you back. Sorry for the trouble :'( Lotsa love <3

Template By: Umi Humaira
Owner: UMIE